چهارشنبه 19 دی 1403
Menu

آرشیو اخبار

جستجوی خبر

خبرخوان

پیگیری های حقوقی فعالان صنعت پالایش در قالب انجمن

  • 25 تیر 1398
  • 09:59
  • اخبار
  • 0 دیدگاه
  • 4810 بازدید
  • Article Rating
پیگیری های حقوقی فعالان صنعت پالایش در قالب انجمن


دبیر کل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت گفت: این انجمن تلاش کرده در مسائل اداری با دولت و در موضوعات حقوقی با مجلس فضای تعاملی در چارچوب قانون و شفافیت ایجاد کند تا حق شرکت های پالایشی در این حوزه تضیع نشود.


ناصر عاشوری قلعه رودخانی دبیر کل انجمن صنفی کار فرمایی صنعت پالایش  نفت در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: پیگیری های حقوقی انجمن صنفی کار فرمایی صنعت پالایش نفت فعال شده و بیشتر فعالیت این انجمن در حوزه اداری و رفع اختلاف و وحدت رویه بین شرکت های پالایشی بوده و هماهنگی با دولت می باشد.

وی افزود: قبلا صددرصد سهام شرکت های پالایش متعلق به دولت بوده پس از واگذاری شرکت‌های خصوصی فعال در صنعت پالایش نفت با مشکلات فراوانی مواجه شده اند که انجمن صنفی کار فرمایی صنعت پالایش نفت 16 مورد از معضلات و مشکلات موانع تولید در این حوزه را استخراج کرده است و در دست بررسی دارد.

عاشوری با بیان اینکه "بخشی از این موارد با نشست هایی با مسئولین پخش و پالایش و وزارت نفت مرتفع شد و بخش های باقیمانده نیز برطرف خواهد شد"، گفت: موضوع قطعی شدن قیمت فروش محصولات توسط دولت یکی از این درخواستهاست در حالی که شرکت های پالایشی محصول را خریداری و تبدیل به فرآورده می کنند، سپس در پایان مجمع برگزار میشود و صورت های مالی، سود و زیان مشخص می شود، این در حالی است که بعد از 6 ماه تا یکسال دولت می آید قیمت نفت خام را اعلام می کند و این امر با هیچ یک از اصول حسابداری و حسابرسی سازگار نیست.

وی افزود: همچنین انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش در حوزه های مختلف تقنین، اصلاح قوانین و شفاف سازی فعالیت هایی داشته به طوری که در یکسال گذشته مذاکراتی با سازمان امور مالیاتی کمیسیون اقتصادی و انرژی داشته ایم و بسیاری از موارد مرتفع شده است.

عاشوری با بیان اینکه "در مواردی که نیاز به اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده بوده و مواردی در کمیسیون اقتصادی مجلس توسط انجمن صنفی مطرح شده که خوشبختانه  15 مورد از پیشنهادات انجمن تایید و مصوب شد.

عاشوری تصریح کرد: انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش تلاش کرده در مسائل اداری با دولت و در موضوعات حقوقی با مجلس فضای تعاملی در چارچوب قانون و شفافیت ایجاد کند تا حق شرکت های پالایشی در این حوزه تضیع نشود.

این مقام مسئول در ادامه به موضوع تعلق گرفتن مالیات بر در آمدهای صادارت فروش ارزی و مرزی و بنکرینگ اشاره کرد و گفت: نداشتن برگه سبز دلیل اصلی تعلق گرفتن مالیات به صادارت این محصولات است که با پیگیری انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت این موارد جزء  لیست معافیت های مالیاتی آورده شده است.

عاشوری به موضوع عوارض آلایندگی اشاره کرد و گفت: روح این قانون نشان می دهد که همه صنایع نفتی را آلاینده می بینند در حالیکه اینگونه نیست ما در یک پالایشگاهی 7 خط تولید داریم دو خط آن آلاینده است 5 خط دیگر آلاینده نیست.

وی ادامه داد : با پیگیری و پیشنهاد قانون عوارض آلایندگی را اصلاح کردیم و فقط از خطوط آلاینده از نیم تا یک و نیم درصد عوارض گرفته می شود نه از همه خطوط تولیدی.

وی با اشاره به پیگیری‌های متعدد انجمن صنفی کارفرمایی صنعت نفت در بررسی مشکلات حقوقی صنعت پالایش اظهار داشت: پرونده های دعوای در سال 1391 داشتیم که بر اساس آن، نزدیک هزار و 700 میلیارد تومان پالایشگاه ها زیان دیده بودند و به دلیل بالا بودن رقم هیچ کس نمی پذیرفت؛ انجمن پیگیری نمود و با طرح موضوع در جلسات مشترک با حضور وزیر محترم و معاون وزارت نفت، دیوان محاسبات کل کشور، رییس خزانه داری کل کشور، رییس سازمان برنامه بودجه و مجموعه سازمان مدیریت مشکلات را مطرح کرد. و کارگروه مبلغ فوق الذکر را به نفع شرکت های پالایش رآی داد.

وی با اشاره به اقدام پالایشگاه کرمانشاه برای بازیافت لجن های نفتی گفت: امیدوارم این کار بسیار شایسته پالایشگاه کرمانشاه با مسئولیت مدیرعامل دیگر پالایشگاه ها پیگیری شده و انجام آن در جدول زمانبندی مشخص دنبال شود.

عاشوری خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم در یک زمان 6 تا 8 ماه کارگاه بازیافت لجن های نفتی را در پالایشگاه های دیگر راه اندازی کنیم.

امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.