یکشنبه 09 دی 1403
Menu

آرشیو اخبار

جستجوی خبر

خبرخوان

با تلاش متخصصان شرکت پالایش نفت بندرعباس محقق شد

  • 31 تیر 1397
  • 16:41
  • اخبار
  • 0 دیدگاه
  • 3763 بازدید
  • Article Rating
با تلاش متخصصان شرکت پالایش نفت بندرعباس محقق شد


بهره برداری از واحد گرانول سازی گوگرد شرکت پالایش نفت بندرعباس
واحد گرانول سازی گوگرد پالایشگاه نفت بندرعباس با ظرفیت 250 تن در روز به بهره برداری رسید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت؛ واحد گرانول سازی گوگرد از طرح های جانبی پروژه ملی طرح افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت بنزین و گازوئیل شرکت پالایش نفت بندرعباس است که با تلاش و همت متخصصان پالایشگاه بندرعباس بطور کامل به بهره برداری رسید.
گفتنی است در فرآیند گرانوله کردن، گوگرد مذاب به دانه های گرانول با دانه بندی مشخص تبدیل می شود.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: واحد گرانول سازی در راستای حذف آثار مخرب زیست محیطی ذرات گوگرد در هوا و با هدف کاهش آلاینده های زیست محیطی، با ظرفیت تولید 250 تن در روز گوگرد گرانول راه اندازی شد.
مهندس هاشم نامور با اشاره به این که در این واحد، گرانول گوگرد با قطر دو تا شش میلی متر و با امکان بارگیری به شکل فله و بسته بندی تولید می شود افزود: تا پیش از این، گوگرد تولیدی پالایشگاه به صورت کلوخه به بازار عرضه می شد که علاوه بر آلودگی زیست محیطی ناشی از پراکنده شدن به شکل غبار گوگردی، بازار عرضه آن نیز محدود بود.
وی گفت: با راه اندازی واحد گرانول سازی، کل گوگرد تولیدی در پالایشگاه بندرعباس به صورت گرانول که دارای ارزش افزوده بیشتری است تولید می¬شود و در بخش بسته¬بندی نیز، با توجه به نیاز مشریان امکان بسته بندی گوگرد گرانول شده در بسته های 50 کیلوگرمی و یک تنی وجود دارد.
بر اساس این گزارش، در شرکت پالایش نفت بندرعباس هم اکنون روزانه 130 تن گوگرد تولید می شود که با اضافه شدن واحد بازیافت گوگرد جدید در پروژه ملی افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت بنزین و گازوئیل پالایشگاه بندرعباس با ظرفیت تولید روزانه 120 تن گوگرد، مجموع گوگرد تولیدی در این پالایشگاه به 250 تن در روز افزایش می یابد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس بیان داشت: واحد گرانول سازی گوگرد شامل مخزن نگهداری گوگرد مذاب ارسالی از واحد بازیافت گوگرد با ظرفیت هزار و 50 تن، سامانه انتقال گوگرد مذاب، دو دستگاه گرانول سازی و سامانه انتقال گرانول با نوار نقاله به سیلوهای ذخیره سازی است و این واحد دارای سه سیلوی ذخیره سازی گوگرد گرانول به ظرفیت هر کدام 350 تن است.
مهندس نامور افزود: هسته اصلی این واحد، دستگاه های گرانول سازی است که به شکل استوانه و در حال چرخش هستند و ورودی اصلی آن، گوگرد مذاب ارسالی از مخازن نگهداری گوگرد مذاب است که به همراه هوا، بخار و آب برای تولید گرانول به داخل این استوانه دوار تزریق می شود.
وی تصریح کرد: از آنجایی که در این روش گرانول سازی گوگرد، تبادل حرارت به صورت برخورد مستقیم گوگرد با ذرات آب و بخار صورت میگیرد، کنترل و جداسازی گرد و غبار تولیدی برای افزایش کیفیت محصول تولیدی از اهمیت بالایی برخوردار است.

منبع : روابط عمومی شرکت پالایش نفت بندرعباس

 

امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.