شنبه 08 دی 1403
Menu

آرشیو اخبار

جستجوی خبر

خبرخوان

اجراي26 طرح با اعتبار 4100 ميليارد تومان در پالايشگاه اصفهان

  • 09 مرداد 1396
  • 07:45
  • اخبار
  • 0 دیدگاه
  • 3795 بازدید
  • Article Rating
اجراي26 طرح با اعتبار 4100 ميليارد تومان در پالايشگاه اصفهان
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت، در این مجمع، پس از تعیین اعضا هيات رئيسه مجمع و اعلام رسميت جلسه، گزارش هيات مديره، حسابرس مستقل و بازرس قانوني شرکت درخصوص عملکرد سال مالي منتهي به ۳۰ اسفند ۹۵ ارا...


مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پالايش نفت اصفهان مربوط به سال مالي منتهي به ۳۰ اسفند ۹۵، در آخرين روز تيرماه ۹۶ و با حضور ۶۲/۸۵ درصد از سهامداران برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت، در این مجمع، پس از تعیین اعضا هيات رئيسه مجمع و اعلام رسميت جلسه، گزارش هيات مديره، حسابرس مستقل و بازرس قانوني شرکت درخصوص عملکرد سال مالي منتهي به ۳۰ اسفند ۹۵ ارائه شد. اتخاذ تصميم نسبت به تقسيم سود، انتخاب بازرس قانوني و حسابرس شرکت براي سال مالي ۹۶، تعيين پاداش اعضاي هيات مديره، تعيين روزنامه كثيرالانتشار جهت درج آگهي‌هاي رسمي شركت نيز در اين مجمع صورت گرفت.
تصمیمات تاثیرگذار در آینده پالايشگاههاي کشور
در این مجمع مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان گزارشي از وضعيت اين شرکت، برنامه‌ها و پروژه‌هاي در دست اجراي آن براي سهامداران ارائه کرد. عضو هيات مديره و مديرعامل شركت پالايش نفت اصفهان در بخش ابتدايي سخنانش، با اشاره به گذشت حدود ۱۰ سال از خصوصي شدن پالايشگاه‌ها در كشور، اظهارداشت: در طول اين چندسال تصميمات متعددي براي پالايشگاه‌هاي كشور گرفته شده كه هركدام در سرنوشت اين شركت‌ها تاثيرات جدي و عميق داشته و دارد، ضمن اينكه در حال حاضر نيز تغييراتي  در حال اتفاق است. لطفعلي چاوشي با يادآوري اينكه تا پيش از خصوصي سازي، همه پالايشگاه‌هاي كشور دولتي بودند، گفت: در تمام كشورهاي دنيا صنايع پالايشي جزو صنايع استراتژيك هستند، بنابراين دولت‌ها نمي‌توانند در اين صنايع نقشي نداشته باشند و حاكميت دولت در اين صنايع همواره وجود دارد.
وی اظهارداشت: با خصوصی سازی در يکي از حساس‌ترين و پيچيده‌ترين بخش‌هاي صنعتي در کشور، پالايشگاه‌ها دچار افت و خيز شده و قوانين و مقررات تغيير کرد و هنوز هم در حال تغيير است. چاوشي ادامه داد: در زمان شروع خصوصي سازي، بحث بر سر اين بود كه باتوجه به نقش بسيار مهم حاكميت در پالايشگاه‌ها، در هر پالايشگاه ۲۰ درصد سهام در اختيار دولت باقي بماند و يك نماينده در هيات مديره و مجمع داشته باشد تا مسائل حاكميتي را در پالايشگاه‌ها دنبال كند، اين تصميم بعد از اين باز هم تغيير كرد؛ بايد گفت  اين تصميمات در آينده شركت‌هاي پالايش نفت بسيار تاثيرگذار است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان با بیان اينکه يکي از چالش‌هاي عميق و جدي درخصوص لايحه ماليات بر ارزش افزوده بحث پالايشگاه هاست، توضيح داد: در طول چندسال گذشته مشكلات مربوط به ماليات بر ارزش افزوده و شفاف نبودن قانون، تاجايي پيش رفت كه مدت‌ها حساب پالايشگاه‌ها مسدود بود و اين درحالي است كه متاسفانه هنوز هم اين مشكل وجود دارد.
تلاش برای دستیابی به جايگاه اصلي پالايشگاه‌ها در کشور
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان با اشاره به اینکه پالايشگاه‌ها در ۱۰ سال گذشته جايگاه عمده‌اي در سبد سوخت کشور داشته اند، افزود: گرچه به تدريج جايگاه پالايشگاه‌ها از حالت عمده درآمد و سياست گذاري‌ها هم به همين سمت و سو مي‌رود، اما با اين حال سبد انرژي به قدري بزرگ است كه جايگاه پالايشگاه‌ها همچنان مهم است، به طوري كه حتي يك روز عدم توليد در پالايشگاه‌ها بر وضعيت كشور تاثيرگذار است. وي با بيان اينكه انتظار داشتيم گذر از اين مراحل نهايتا ۱۰ سال طول بكشد و پالايشگاه‌هاي كشور درجايگاهي قرار گيرند كه بتوانند به عنوان بنگاه‌هاي خصوصي خودشان را اداره كنند، خاطرنشان كرد: گرچه هنوز چالشهاي عمده‌اي وجود دارد و بايد براي اداره پالايشگاه اين موارد را مدنظر داشته و مطابق با آن برنامه ريزي كنيم، اما اميدواريم بعد از گذر از اين مراحل بتوانيم به جايگاه اصلي پالايشگاه‌ها در كشور دست يابيم. وي در خصوص چالش‌هايي كه پالايشگاه‌ها با آن مواجه هستند، توضيح داد: پالايشگاه به لحاظ تغييراتي كه در دنيا و در كشور اتفاق مي‌افتد و حتي وضعيتي كه در منطقه و استان وجود دارد با چالش‌هايي مواجه‌اند كه ادامه حيات پالايشگاه را زير سوال مي‌برد، اين درحالي است كه بايد با برنامه ريزي كوتاه مدت، ميان مدت و بلندمدت بتوانيم توليد را ادامه داده و با چالش‌هاي بين المللي، ملي، منطقه‌اي و استاني مقابله كنيم، چراكه اگر از الان به فكر نباشيم قطعا در آينده نمي‌توانيم با چالش‌ها مقابله كنيم.
پالایشگاه اصفهان درجایگاه اول دریافت خوراک نفت خام و توليد محصولات نفت گاز
چاوشی با اشاره به تاسیس شرکت پالایش نفت اصفهان در سال ۱۳۷۷ به عنوان شرکت فرعي شرکت ملي پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفتي ايران، گفت: براساس ابلاغ مصوبه مجمع عمومي شركت ملي پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفتي ايران در سال ۱۳۸۶، شخصيت حقوقي شركت از سهامي خاص به سهامي عام تبديل شد و در همان سال در بورس اوراق بهادار تهران پذيرفته شد و در سال ۸۷ نيز اولين معامله سهام آن صورت گرفت. وي حوزه فعاليت اين شركت را احداث، راه اندازي و بهره‌برداري ازكارخانجات صنعتي به منظور توليد، بازاريابي، فروش، صدور انواع مختلف محصولات نفتي، شيميايي و مشابه، و نيز دريافت، معاوضه و خريد خوراك پالايشگاه از شركت ملي نفت ايران، شركت ملي گاز و يا هرعرضه‌كننده داخلي و خارجي ديگر، انجام عمليات پالايش و فرآورش نفت خام و ساير هيدروكربورها و ساخت فرآورده‌هاي نفتي از قبيل بنزين، نفت سفيد، نفت گاز، نفت كوره و ساير مشتقات و فرآورده‌هاي جنبي و انجام هرگونه عمليات به منظور عرضه مواد مندرج در اساسنامه اعلام كرد. وي به فعاليت شركت پالايش نفت اصفهان در صنعت فرآورده‌هاي نفتي، كك و سوخت هسته‌اي اشاره و تصريح كرد: در حال حاضر ۹ شركت پالايشي كشور در اين حوزه فعاليت مي‌كنند كه براساس گزارش‌هاي عملكرد شركت‌هاي پالايشي در سال ۹۵، شركت پالايش نفت اصفهان ازنظر دريافت خوراك نفت خام در جايگاه اول قرار دارد و از نظر توليد محصولات نفت گاز مقام نخست، نفت سفيد و بنزين مقام دوم و گاز مايع و نفت كوره مقام سوم را دارد.
تدوین برنامه استراتژیک و تعریف چشم انداز شرکت پالايش نفت اصفهان
مدیرعامل شرکت پالایش اصفهان با اشاره به تدوین برنامه استراتژيک و تعريف چشم انداز اين شرکت پس از چندسال بررسي و كار كارشناسي، گفت: براساس اين چشم انداز، اهداف كلاني در شركت تعريف شد و استراتژي‌هايي براي اين اهداف تعريف و برنامه‌هايي تدوين شد كه از جمله پروژه‌هايي است كه در اين راستا پيش‌بيني شده و اميدواريم درآينده حول محور اين هدف براي حل مشكلات و سودآوري شركت گام برداريم. مديرعامل شركت پالايش نفت اصفهان با اعلام اينكه در چشم انداز تعريف شده دستيابي به استاندارد جهاني فرآورده‌ها و حفظ محيط زيست مدنظر قرار گرفته، تصريح كرد: ابعاد اقدامات زيست محيطي بسيار گسترده است، درحالي كه در اين زمينه يكسري الزامات زيست محيطي داريم و يكسري مسئوليت‌هاي اجتماعي كه بايد به آن توجه داشته باشيم.
اعتقاد به ارتقا زیست محیطی و استقبال از آن در پالايشگاه اصفهان
وی با اشاره به اینکه شرکت پالایش نفت اصفهان از سال ۹۱ تا ۹۴ با تاييد اداره کل محيط زيست استان اصفهان از ليست صنايع آلاينده حذف شد، گفت: عليرغم اينكه پالايشگاه اصفهان از سال ۹۱ از ليست صنايع آلاينده حذف شده و فعاليت‌هاي بسيار گسترده‌اي در زمينه زيست محيطي انجام داده بود، در سال ۹۴  در ليست آلاينده ها قرار گرفت. چاوشي اضافه كرد: ما قبول داريم كه بايد ارتقا زيست محيطي دهيم چون خودمان معتقد به اين مساله هستيم و از آن استقبال مي‌كنيم، در عين حال از بردن اسم پالايشگاه اصفهان در ليست صنايع آلاينده گلايه داريم. وي بيان داشت: در سال ۹۵ شركت پالايش نفت اصفهان مجموعا ۹۶ ميليارد تومان عوارض آلايندگي در ۴ دوره ۳ ماهه پرداخت كرد و در همين حال هزينه‌هاي زيست محيطي و مسئوليت‌هاي اجتماعي را هم ايفا كرد.
مدیریت منابع آب، چالش پیش روي پالايشگاه اصفهان
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان یکي ديگر از چالش‌هاي پيش روي اين شرکت را مديريت منابع آب و انرژي عنوان كرد و افزود: حدود ۳۰ سال است پالاشگاه اصفهان از رودخانه زاينده رود ساعتي ۹۰۰ الي ۱۰۰۰ متر مكعب مصرف آب دارد كه عدد بزرگي نيست و زير يك درصد از آورد رودخانه زاينده رود است. وي با اشاره به تشكيل جلسه اخير مديريت بحران در پالايشگاه اصفهان، توضيح داد: به  دليل خالي بودن مخازن آب،  پالايشگاه درحال تعطيلي بود و در اين شرايط بود كه مسؤلين استان عمق فاجعه را متوجه شدند و دستور اختصاص آب به پالايشگاه دادند تا الان در وضعيت نسبتا خوبي باشيم، ولي ازنظر مخازن همچنان در وضعيت بحراني هستيم. وي در همين حال به تلاش‌هاي پالايشگاه اصفهان از چندسال گذشته تاكنون براي تامين آب مورد نياز اين صنعت اشاره نموده  و اظهاركرد: در اين زمينه ۲۲۰ ليتر بر ثانيه پساب شاهين شهر را خريداري كرده ايم.، همچنين پروژه‌هاي ديگري هم تعريف كرده‌ايم كه براي حفظ حيات پالايشگاه لازم است.
تمام چالش‌های پیش روی پالايشگاه اصفهان شناسايي شده است
وی با بیان اینکه خوشبختانه تمام چالش‌هاي پيش روي پالايشگاه اصفهان شناسايي شده، گفت: البته سند چشم انداز را بازبيني مي‌کنيم اما تمام مشکلات و راه حل‌ها برنامه ريزي شده تا بتوانيم ضمن ارتقا شركت، چالش‌ها را پشت سر بگذاريم و به پالايشگاه سودآوري تبديل شويم. وي با بيان اينكه در مسائل و مشكلاتي كه وجود دارد مديريت استان نهايت همكاري را با ما مي‌كند، گفت: در مقابل مديريت استان از ما انتظار دارد مسئوليت‌هاي اجتماعي خود را ايفا كنيم و ما هم وظيفه خودمان مي‌دانيم كه نسبت به اين مسئوليت‌ها بي‌تفاوت نباشيم. چاوشي گزارشي هم از وضعيت انرژي و تمهيدات انجام شده در زمينه صرفه جويي انرژي ارائه كرد و گفت: به منظور بهينه سازي مصرف انرژي اقدامات لازم جهت تكميل ابزارهاي تنظيم احتراق در كوره‌ها از جمله آنالايز اكسيژن در سال ۹۵ انجام شده و در نتيجه اقدامات انجام شده مقدار هواي اضافي كوره‌ها و بويلرها و دماي دودكش‌ها كاهش يافته، مصرف سوخت بهينه شده و آلاينده‌هاي زيست محيطي به ميزان قابل توجهي كاهش يافته است. مديرعامل شركت پالايش نفت اصفهان با اشاره به اينكه اين شركت از شهريور۹۴ درحال پياده سازي استاندارد ايزو ۵۰۰۰۱ به كمك مشاور مي‌باشد، گفت: همچنين كارگروه انرژي كه متشكل از كارشناسان ادارات مرتبط با مصرف انرژي است همزمان فعاليت خود را آغاز نموده است. وي در ادامه به پروژه‌هايي كه در رابطه با صرفه جويي مصرف انرژي در دستور كار مديريت شركت مي‌باشد اشاره و تصريح كرد: پياده سازي استاندارد ايزو ۵۰۰۰۱، نصب اكونومايزر بر روي بويلرهاي پالايشگاه، مطالعه و امكان سنجي افزايش راندمان كوره‌هاي H-۲۵۱/۴ و H۲-۲۵۱/۴ با استفاده از Waste Heat Boiler و يا جايگزيني با كوره‌هاي جديد، مطالعه و امكان سنجي افزايش راندمان كوره‌هاي H-۱۵۱ و H۲-۱۵۱، استفاده از طراحي‌هاي جديد و بهينه در راستاي حداكثرسازي راندمان حرارتي كوره‌هاي واحدهاي جديد، كاهش هواي اضافي كوره‌ها در جهت بهينه سازي مصرف سوخت، پيگيري خريد و يا تعمير آنالايزرهاي اكسيژن كوره‌ها، نصب جريان نگار روي مسير سوخت گاز كوره‌ها و تعويض و تقويت عايق بدنه كوره‌ها از جمله اين اقدامات مي‌باشد.
در سال ۹۵ مافوق برنامه تکلیفی عمل کرده و تولید موثري داشته ايم
چاوشی در ادامه به مدیریت و توسعه سرمايه انساني در شرکت اشاره و اظهارکرد: پالاشگاه اصفهان به خاطر خصوصي سازي ديگر جذب نيروي دولتي ندارد، بلکه خودمان از طريق برگزاري آزمون فرايند جذب نيرو را دنبال مي‌كنيم و تا الان سه مرحله نيرو جذب كرده‌ايم و اخيرا هم جذب نيرو داريم تا بتوانيم در سال‌هاي آينده نيروهاي كارآمد و توانا براي اداره اين مجموعه بزرگ داشته باشيم. مديرعامل شركت پالايش نفت اصفهان با بيان اينكه در سال ۹۵ نه تنها به برنامه تكليفي خود عمل كرده ايم، بلكه مافوق آن را عمل كرده و توليد موثري داشته‌ايم كه اين مرهون تلاش شبانه روزي نيروهاي شركت پالايش نفت اصفهان است. وي در ادامه تامين خوراك و استمرار توليد، مديريت بهينه دارايي‌ها، ارتقا توان بازاريابي و فروش، بهبود توان اقتصادي و افزايش سودآوري، پيشگيري از بروز شرايط اضطراري و بحران را از ديگر چالش‌هاي تعريف شده در شركت پالايش نفت اصفهان برشمرد.
کسب رتبه اول ایمنی وبهداشت در سه سال متوالی
وی با بیان اینکه در طول اين سال‌ها که مجموعه پالايشگاه‌هاي کشور ارزيابي شدند، پالايشگاه اصفهان سه سال پياپي درسال‌هاي ۹۱، ۹۲ و ۹۳، رتبه اول ايمني و بهداشتHSE را از آن خود كرد، افزود: در سال ۹۵ هم وضعيت پالايشگاه را بسيار خوب ارزيابي كردند و خوشبختانه در اين زمينه اقدامات خوبي صورت گرفته است. چاوشي درخصوص پرونده‌هاي حقوقي اين شركت هم گفت: اكثر پرونده‌هاي حقوقي شركت به نتايج خوبي رسيده به جز يك مورد و آن طلب بزرگ پتروشيمي اصفهان است كه هنوز به جايي نرسيده ودر حال پيگيري حقوقي اين مساله هستيم. وي با اشاره به اينكه در سال ۹۲ شركت پالايش نفت اصفهان سود خوبي داشت، گفت: در سال ۹۳ دولت طرحي داد كه تمام محصولات پالايشگاه‌ها بايد استاندارد روز باشند و به دنبال آن تمام شركت‌هاي پالايش زيان ده شدند، اما دولت براي اجراي اين طرح مصوبه‌اي گذاشت تا پالايشگاه‌ها ۵ سال فرصت داشته باشند محصولات خود را استاندارد كنند و در اين زمان دولت محصولاتشان را به قيمت استاندارد شده بخرد، به شرطي كه ۳۰ درصد سود خود را براي اجراي طرح‌هاي استانداردسازي اعمال كنند و گزارش اجراي پروژه‌ها را مرتبا به دولت اعلام كنند.
تغییر عمده الگوی توليد در پالايشگاه با اجراي پروژه ها
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان با بیان اينکه اين شرکت در حال حاضر سه گروه محصول دارد، گفت: محصولاتي كه در پالايشگاه توليد مي‌شود خيلي قابل تبديل نيست فقط مي‌توان ميزان و كيفيت آن را افزايش داد. وي با تاكيد براينكه آنچه الگوي توليد را در پالايشگاه به صورت عمده تغيير مي‌دهد پروژه‌هايي است كه اجرا مي‌شود، توضيح داد: مثلا در سال ۹۴، با راه اندازي مجتمع توليد بنزين يورو۴ در پالايشگاه اصفهان، ظرفيت توليد بنزين را بالا برديم كه سودآوري خوبي براي شركت داشت. وي در عين حال خاطرنشان كرد: آنچه قابل توجه است اينكه بخشي از سود در خود پالايشگاه و باتوجه به ظرفيتي كه وجود دارد به دست مي‌آيد، اما يكسري بحث‌ها مربوط به بيرون از شركت است و عمده آن بحث قيمت‌هاي بين‌المللي است.
پالایشگاه باید توان داخلی براي ايستادن روي پاي خود را داشته باشد
وی در همین زمینه اضافه کرد: در سال ۹۴ در پالايشگاه اصفهان، ۲۱ ميليارد ليتر  فرآورده توليد کرده‌ايم و به ازاي يک بشكه نفت خام حدود ۳ هزارو ۸۰۰ تومان فرآورده فروختيم، اما در سال ۹۵ اين رقم ۱۰ هزار و ۷۰۰ تومان يعني تقريبا ۳ برابر شده است. براين اساس بخشي از اين سودآوري به خاطر بهينه سازي توليد است كه در سال ۹۵ توليد بنزين يورو بود، ولي عمده آن به خاطر تغيير قيمت است. چاوشي تاكيد كرد: باتوجه به اينكه نمي‌توانيم قيمت بين‌المللي را تغيير دهيم بايد كاري كنيم كه پالايشگاه توان داخلي براي ايستادن روي پاي خودش را داشته باشد تا سودآور باشد و حرفي براي گفتن داشته باشد.
۲۶ پروژه فعال در پالایشگاه اصفهان
مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان مجموع پروژه‌هایي که اکنون در پالايشگاه فعال است را ۲۶ پروژه اعلام كرد و گفت: اين پروژه‌ها عمدتا از سال ۹۳ فعال شده و حدود ۴ هزار و ۱۰۰ ميليارد تومان برآورد اين پروژه هاست كه بخشي از اين رقم قطعي است و قراردادهايي كه مشخص شده و بخشي هم برآورد بوده و ممكن است تغيير كند. وي با بيان اينكه تاكنون حدود ۱۰۰۰ ميليارد تومان براي اجراي پروژه‌ها هزينه شده، اعلام كرد: براي تكميل اين پروژه‌ها حداقل به ۳ هزار ميليارد تومان پول نياز داريم كه انتظار داريم سهامداران باتوجه به اين مساله بخش قابل توجهي از سود را به پروژه‌ها اختصاص دهند، ضمن اينكه تلاش مي‌كنيم بخشي از اين رقم را از طريق تسهيلات تامين كنيم. چاوشي تصفيه گازوئيل، تقطير سوم(URP)، احداث ۲ دستگاه بويلر ۲۲۷ تني و آب DM، مهندسي و خريد و احداث فلرهاي جديد پالايشگاه،  بهينه سازي واحد بازيافت و تكميل سيستم Ro، خط انتقال پساب تصفيه خانه شاهين شهر، احداث ايستگاه پمپاژ و تصفيه خانه،  طرح مطالعاتي احداث راه آهن، و احداث سكوهاي بارگيري را پروژه‌هاي در دست اجراي شركت پالايش نفت اصفهان برشمرد. وي درخصوص برنامه‌هاي آينده شركت پالايش نفت اصفهان هم گفت: هيات مديره شركت مصمم است در راه خدمت به جامعه و توسعه و پيشرفت روزافزون، با رهنمودها و حمايت‌هاي سهامداران، ضمن حفظ و ارتقاي ارزش‌هاي بنيادي شركت، به استراتژي‌هاي هدف‌گذاري شده دست يابد.
تشریح استراتژی‌های هدف‌گذاري شده پالايشگاه اصفهان
وی در ادامه به تشریح این استراتژي‌ها پرداخت و گفت: تداوم و تسريع در امر راه اندازي واحدهاي تصفيه گازوئيل(DHT) و تقطير سوم(URP) در راستاي استانداردسازي محصولات، رعايت الزامات زيست محيطي و رفع تنگناهاي عملياتي، تداوم و تسريع در اجراي پروژه‌هاي حفظ و استمرار ظرفيت پالايشگاه، بهبود رضايتمندي مشتريان، کارکنان و ساير طرف‌هاي ذينفع، کاهش يا حذف ريسكها و مخاطرات ناشي از فعاليت‌ها تا حد قابل تحمل، ارتقا كمي و كيفي محصولات، بهينه سازي و اصلاح فرايندها، استفاده بهينه از منابع در راستاي اصلاح الگوي مصرف، پيشگيري از آلودگي‌هاي زيست محيطي، مديريت و ارتقا دانش فني كاركنان، ترويج فرهنگ مشاركت و كارگروهي در راستاي تحقق اهداف سازماني و افزايش بهره وري، پايش و اندازه گيري عملكرد، تجزيه و تحليل نتايج و بهبود مستمر معيارهاي اثربخشي فرايندها، ساماندهي قراردادها، مراودات مالي و تعامل اثرگذار با صنايع همجوار، اصلاح و تكميل نرخ‌هاي خدمات و عرضه غيرخدماتي هم جهت با طرح هدفمندسازي يارانه‌ها و تهيه و به كارگيري نرم افزارهاي كاربردي مورد نياز بخش‌هاي عملياتي، تعميراتي و مديريتي از جمله برنامه‌هاي آينده شركت پالايش نفت اصفهان  است. مديرعامل شركت پالايش نفت اصفهان در ادامه، جمع دارائي‌هاي اين شركت در تاريخ ۳۰ اسفندماه ۹۵ را ۵۸۰۴۹۲۸۳ ميليون ريال اعلام كرد و گفت: جمع دارائي‌هاي جاري ۳۰۴۴۶۲۰۹  ميليون ريال و جمع دارائي‌هاي غيرجاري ۲۷۶۰۳۰۷۴ ميليون ريال مي‌باشد. وي جمع بدهي‌ها در تاريخ ۳۰ اسفند ۹۵ را ۲۳۷۱۱۶۶۹ ميليون ريال اعلام كرد و گفت: جمع بدهي‌هاي جاري ۱۹۶۶۰۹۸۲ ميليون ريال و  جمع بدهي‌هاي غيرجري ۴۰۵۰۶۸۷ ميليون ريال مي‌باشد. وي همچنين جمع بدهي‌ها و حقوق صاحبان سهام را ۵۸۰۴۹۲۸۳ ميليون ريال در تاريخ ۳۰ اسفند ۹۵ اعلام كرد. گفتني است؛ مديرعامل شركت پالايش نفت اصفهان در ادامه به سوالات برخي از سهامداران حاضر در جلسه پاسخ گفت. در پايان جلسه نيز سود نقدي به ازاي هر سهم به مبلغ ۲۵۰ ريال تصويب شد.

 

منبع : روابط عمومی پالایشگاه اصفهان

امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.